Spørsmål og svar

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får på boody.no. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du kontakte oss via skjemaet.

Hva er spesielt med bambus?
Fordelene med bambus er mange. Det er naturlig miljøvennlig, en drøm å ha på seg, motstandsdyktig, utrolig myk og bra for selv den mest følsomme huden. Bambusklær er uten tvil veien å gå.

Hvordan vasker jeg Boody?
Vi anbefaler en varm maskinvask med lignende farger med mildt biologisk nedbrytbart vaskemiddel, etterfulgt av tørking i skyggen. Hvis du trenger å tørke i tørketrommel, anbefales det mest skånsomme programmet. Stryke på svak varme og skal ikke sendes for rengjøring.

Er produktet / produksjonsprosessen miljøvennlig?

Vi brenner for å ha et lavest mulig miljøavtrykk fra både klær og forsyningskjede, og utvurderer prosessene våre utrettelig. Boody's garn har Oeko-Tex 100 "Tiltro Til Tekstiler" sertifisering, noe som betyr at garnet verken inneholder spor av kjemikalier eller skadelige giftstoffer, noe som kan være helseskadelig.

Våre fabrikker er ISO 14000 akkreditert, som sertifiserer at alt avløpsvann blir resirkulert og miljøkonsekvensene av produksjonen minimeres ved å håndtere avfallsreduksjon og energiforbruk. Klærne våre er farget uten skadelige kjemikalier, og alt vann blir resirkulert og brukt på nytt.
Vi prøver kontinuerlig å forbedre miljøvennligheten til våre produkter.
Emballasjen vår er laget av resirkulert papir og er trykt med plantefarger. Du kan lære mer om prosessen bak å transformere bambus til Boody her.

Hvordan er arbeidsforholdene på fabrikkene våre?
Vi er WRAP-sertifiserte, noe som betyr at fabrikkene våre tilbyr trygge og lovlige arbeidsforhold. Våre produksjonsanlegg bruker ikke barnearbeid, diskriminerer ikke, overholder alle miljøbestemmelser, betaler rimelig lønn og respekterer arbeidstakernes rettigheter og viktigst av alt; tolererer ikke utnyttelse eller diskriminering.
Klikk her for mer informasjon om WRAP og de 12 prinsippene som ligger til grunn for akkreditering.
Du kan lese mer om alle våre sertifiseringer her.

Hvilke leveringsalternativer har jeg?

All levering av varer skjer via Posten eller budbil.

Track & Trace
Du vil motta en e-post med fraktnummer når pakken din har forlatt lageret vårt, slik at du kan spore pakken din mens den er på vei til deg!

Fikk du en Boody-gave?
Hvis du ønsker å bytte en gave fra Boody.no, husk å informere oss om ordrenummeret slik at vi kan behandle returforespørslene dine raskt.
Hvis du vil at pengene skal tilbakebetales, påpeker vi at pengene bare kan refunderes til betalingskortet som ble brukt ved bestilling.

Hva er deres returvilkår?
Se våres returside for flere opplysninger.
Nyhetsbrev
Vi vil holde kontakten med alle dere som elsker Boody. Derfor sender vi inni mellom e-postmeldinger om nye produkter, salg og andre spennende ting som vi ønsker å dele med abonnentene våre.
For å motta nyheter fra Boody, registrer deg på vårt nyhetsbrev og sjekk innboksen din for en e-post som lar deg godkjenne abonnementet. Husk å sjekke søppelpostfilteret ditt og godkjenne nyhetsbrevet vårt, slik at du ikke går glipp av våre nyheter og spennende tilbud.
Når du har registrert deg for nyhetsbrevet vårt, vil du motta en rabattkode via e-post, som du kan bruke ved neste kjøp.
Merk at det kan ta opptil 20 minutter før e-posten er i innboksen din.

Hvordan bruker jeg rabattkoder?
Når du har mottatt rabattkoden, setter du den inn i rabattfeltet til høyre for "kassen". Dette gjelder også alle rabattkoder.
Vær oppmerksom på at du kun kan bruke en rabattkode pr. Kjøp.
Når kan jeg forvente svar på forespørselen min?
Vi gjør vårt beste for å svare på alle innkommende e-poster så snart som mulig, men senest innen 2 virkedager. Hvis du fremdeles ikke har mottatt svar innen to virkedager, kan du sende e-posten din på nytt, da e-posten kan ha gått tapt. Vi kan kontaktes via support@boody.no.