Om Boody

“Godt for deg og planeten vår”

Vår søken etter å omdefinere essensen av komfort har medført at vi har oppdaget de enestående fordelene til bambusgarn. Behagelig mot huden, allergivennlig og pustende – denne mirakelplanten produserer et av de mykeste garnene som er tilgjengelig … og vi ble forelsket ved første berøring.

VÅR DESIGNFILOSOFI

Vi blir ofte spurt om hvorfor vi kun lager basic-plagg. Vi tror at skjønnhet ligger i det enkle, og holder bevisst kolleksjonen vår minimalistisk og allsidig. Hverdagsplaggene er kanskje de viktigste plaggene i garderoben din, og vår misjon er å gi deg moderne plagg av høy kvalitet som på en naturlig måte passer til den du er. Våre tidløse og holdbare kolleksjoner er laget for å passe hverdagen, og det er dette som er vår designfilosofi.

KOMFORT ER INGENTING UTEN RO I SINNET

Det er derfor vi streber etter å produsere gjennomtenkte plagg som møter alle behovene dine, samtidig som de holder høy kvalitet, er holdbare og bærekraftige. Alle plaggene fra Boody er laget av økologisk dyrket bambus og produsert i henhold til de høyeste standarder for både planeten og våre ansatte.

VÅRE SERTIFISERINGER

Føl deg levende, fredelig og avslappet hver dag når du bruker plagg du vet passer den du er på en naturlig måte.

ØKO-FAKTA

“Smart komfort som du kan føle deg vel med”

Vi lever opp til våre overbevisninger. Det handler om luften vår. Det handler om menneskene våre. Det handler om den verden vi bor i. Vår kjærlighet for den vakre planeten vår krever at vi bidrar til å snu den dårlige helsen til miljøet vårt og menneskene som bor her.

Vi mener at kundene våre har rett til å hvite hva som skal til for å produsere det de går med hver dag. Ved å endre våre vaner som forbrukere samt utdanne oss selv og samfunnet, kan vi alle være en del av den nødvendige endringen som skal til for å redusere den sosiale innvirkningen på planeten vår.

Fra bambusavlingen som blir til vårt eksepsjonelle viskosegarn til levering av Boody til deg – er vi forpliktet til å opprettholde en ansvarlig og gjennomsiktig prosess hvert steg på veien. Målet vårt er å maksimere positiv effekt og redusere de negative gjennom hele forsyningskjeden.

Vår historie

"Født i Australia, og nå elsket over hele verden"

Boody ble født i 2011 langs de vakre strendene Sydney, Australia. Det var to bestevenner som så for seg konseptet da de kombinerte lidenskapen for mote og helse for å skape et økologisk klesmerke med fokus på komfort, stil og helse.

I dag er Boody tilgjengelig over hele verden med et felles ønske om at våre kunder skal se og føle seg bra. Vi ønsker å gi deg en ekte sanseopplevelse med hverdagsplaggene dine, og derfor bruker vi naturlige materialer som er i større harmoni med planeten.

Vi har slått rot i hjertet av Sydney slik at vi kan være nær røttene våre. Vår lidenskap for mennesker og miljø er vår inspirasjon i alt vi gjør. Vårt lille team setter sin ære i å prioritere kundene, og det er viktig for oss å lytte på din tilbakemelding.

Vi er hele tiden på utkikk etter å designe nye og innovative hverdagsplagg som møter behovet til våre miljø- og helsebevisste kunder, de som nyter rimelig luksus. Du er en del av utviklingen vår. Hjelp oss med å skrive vår historie.