Retur

Har du fått en Boody gave?

Hvis du vil bytte en gave fra Boody.no, så husk og oppgi ordrenummeret, så vi raskt kan behandle din retur 
Hvis du ønsker pengene refunderet, gjør vi oppmerksom på, at pengene kun kan refunderes til det betalingskort, som ble brukt ved bestilling. 

Din Boody garanti

Når du har gitt oss beskjed om, at du vil returnere ditt kjøp, har du 14 dager til og sende varen/e tilbake til oss. Husk alltid og oppgi ditt ordrenummer, så vi raskt kan behandle din retur.

Hvis varen/e har mistet verdi, og det skyldes at du har brukt den på en annen måte, enn hva som er nødvendig for og fastslå varens art, egenskaper og på den måte, den fungerer, kan du kun få en del av kjøpsbeløpet tilbake. Beløpet du kan få tilbake avhenger av varens handelsmessige verdi, og i visse tilfelller kan det bety, at du kun kan få fraktomkostningerne tilbake.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballasje. Hvis den originale emballasje mangler, vil det medføre en verdiforringelse av varen.

Hvis du vil gjennomføre en retur på en feilaktig vare eller størrelse eller angrer på kjøpet så fyll inn nedenstående informasjon innen 14 dager etter mottak av forsendelsen.