Personvernregler

Dette er policyen til www.boody.no (boody.no, vår eller vi) for hvordan vi håndterer all personlig informasjon (personvernregler).

Formålet med samlingen 
Informasjonen vi samler inn 
Sensitiv personlig informasjon 
Hvordan vi samler in din personlige informasjon 
Informasjonskapsler 
Hvordan vi lagrer din personlige informasjon 
Sikkerhet 
Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger
Tredjepart
Hvis vi ikke klarer å samle inn din personlige  informasjon 
Lenker 
Direkte markedsføring 
Innsikt i din personlige informasjon 
Rettelser av din personlige informasjon 
Klager

 

Formålet med samlingen

Vi samler inn personlig informasjon for primært å levere produkter og tjenester til deg, hjelpe deg med å handle og håndtere dine henvendelser. Vi håper at ved å gjøre dette kan vi forsøke å fortsette å forbedre nivået på kundeservice vi tilbyr deg.

Fremfor alt samler vi inn din personlige informasjon slik at vi kan utføre følgende handlinger:

  • for å forsyne deg med produktene og informasjonen du har bedt om fra oss
  • å kommunisere med deg, inkludert om produkter, tjenester og arrangementer som kan interessere deg
  • for å gi deg informasjon eller råd
  • behandle betalinger fra deg til oss for våre produkter
  • for å opprette kontoer eller kvitteringer
  • å gi din personlige informasjon til tredjeparter som hjelper oss med å levere og / eller levere produktene du eller de har bedt om
  • å vurdere og svare på tilbakemeldinger fra deg
  • å overholde lover eller forskrifter eller å overholde instruksjoner fra tilsynsmyndigheter eller myndigheter.

Vi kan avsløre om ytterligere formål for å samle inn din personlige informasjon i samlingserklæringer på tidspunktet for innsamlingen.

Personopplysningene vi samler inn

Når personlig informasjon samles inn via nettstedet vårt, sørger vi for at det alltid gjøres ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor. Alle data behandles i samsvar med personopplysningsloven.

Vi kan samle inn følgende informasjon fra deg:

  • Navn
  • Post- og leveringsadresse (hvis leveringsadressen varierer fra postadressen)
  • Telefonnummer
  • Epostadresse
  • Betalingsinformasjon

 

Sensitiv personlig informasjon

Sensitiv personlig informasjon er informasjon om deg som avslører din rase eller etniske opprinnelse, politiske synspunkter, religiøse eller filosofiske tro eller tilknytning, fagforeningstilhørighet, helseinformasjon, seksuell eller orienteringsinformasjon, straffedommer eller lovbrudd.

Vi samler bare inn sensitiv personlig informasjon der det er helt nødvendig for våre funksjoner eller aktiviteter, og der enten du har gitt din tillatelse, eller vi er pålagt eller autorisert til å gjøre det ved lov.

 

Hvordan vi samler inn din personlige informasjon

Innsamlingen av din personlige informasjon kan skje gjennom følgende interaksjoner:

  • når du kommuniserer med oss ​​direkte (via e-post, telefon, post eller gjennom andre kanaler),
  • når vi kommuniserer med deg gjennom kjøpsprosessen og levering av produkter,
  • når du oppretter en kundekonto,
  • når du går gjennom nettstedet eller produktene våre,
  • når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, og / eller
  • når du besøker nettstedet vårt og sosiale medier, eller får tilgang til eller bidrar til våre digitale plattformer og apper som administreres av oss.

Informasjonskapsler

Vi bruker midlertidige (økt) og / eller permanente informasjonskapsler når du får tilgang til våre digitale plattformer. Dette lar oss gjenkjenne nettleseren din og spore hvilke sider du har besøkt. 

 

Hvordan vi lagrer din personlige informasjon

Personopplysningene registreres hos (GoBamboo AS) og lagres i 5 år, beregnet fra slutten av det aktuelle regnskapsåret, der transaksjonen er fullført, hvoretter informasjonen slettes. Informasjonen lagres i samsvar med regnskapsloven § 10. Informasjonen lagres sikkert og konfidensielt på en datamaskin med begrenset tilgang til kontrollerte fasiliteter.

 

Sikkerhet

Sikkerhetskontrollen blir kontinuerlig revidert for alltid å kunne håndtere brukerinformasjonen riktig og i samsvar med dine rettigheter som bruker. 100% sikkerhet kan aldri garanteres for dataoverføring via Internett. Det kan være en risiko for at andre uberettiget tvinger tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk - det er derfor du oppgir personlig informasjon på egen risiko.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår håndtering av personopplysninger kan bli nødvendige, og det er derfor vi forbeholder oss retten til å oppdatere / endre disse retningslinjene for håndtering av personopplysninger. Hvis dette blir aktuelt, korrigeres datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. Ved omfattende endringer gis det et synlig varsel på nettstedet.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger

Dataene som er ansvarlige for innsamling, behandling og bruk av din personlige informasjon på www.boody.no er:

GoBamboo AS

Hovinmovegen 14, 2060 Gardermoen

Org.nr: 917 418 241.

Logistikkavdelingen og Markedsavdelingen i GoBamboo AS har tilgang til informasjonen som er registrert om deg.

 

Tredjepart

Informasjon som sendes til (www.boody.no) blir ikke videreformidlet eller solgt på noen måte til tredjeparter, med mindre dette gjøres i forbindelse med en restrukturering eller et helt eller delvis salg av selskapet. All utlevering i en slik situasjon vil skje i samsvar med personopplysningslovgivningen som er gjeldende i området til enhver tid.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvis du har bestilt levering, vil informasjonen om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli overlevert til vårt frakt selskap, pt. Posten, Shipmondo og PostNord for å levere kjøpene dine.

Vi har vårt nettbutikk- og betalingssystem gjennom Shopify Inc., som fungerer som vår databehandler. Alle personlige data som du oppgir på nettstedet vårt lagres i Shopifys datasentre på sikre servere som er beskyttet bak brannmurer

Vi har inngått databehandleravtaler med databehandlerne våre, som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler om beskyttelse av dine personlige data.

Hvis du velger en direktebetalingsport for å fullføre kjøpet, vil Shopify lagre kortinformasjonen din. Den er kryptert via betalingskortsektorens datasikkerhetsstandard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Informasjonen om kjøpstransaksjonen blir deretter slettet. Alle gatewayer for direkte betaling overholder standardene satt av PCI-DSS, som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til sikker håndtering av kredittkortinformasjon fra butikken vår og dens leverandører.

Hvis vi ikke klarer å samle inn din personlige informasjon

Hvis vi ikke klarer å samle inn din personlige informasjon, kan noe av eller alt av følgende skje:

  • vi kan ikke være i stand til å levere produkter til deg
  • vi kan ikke være i stand til å kommunisere med deg for å gi deg informasjon om produkter du har kjøpt fra oss, eller har tenkt å kjøpe i fremtiden.
  • det kan hende at du ikke kan skreddersy innholdet i markedsføringskommunikasjonen vår etter dine preferanser
  • din erfaring når du kommuniserer med oss ​​kan være forsinket eller ikke så effektiv som forventet.

 

Lenker

Koblinger fra vår online plattform til tredjeparts nettsteder som vi ikke driver eller kontrollerer er gitt for din bekvemmelighet. Vi er ikke ansvarlige for personvernregler eller sikkerhetspraksis på nettsteder som ikke dekkes av denne personvernpolicyen. Tredjeparts nettsteder bør ha sin egen personvern- og sikkerhetspolicy, og vi oppfordrer deg derfor til å lese dem før du gir dem personlig informasjon.

 

Direkte markedsføring

Hvis du har valgt, kan vi kontakte deg med direkte markedsføringskommunikasjon og informasjon om våre produkter eller tjenester som tilbys av våre partnere, via telefon, e-post, SMS eller post.

Hvis du har spesifisert en preferanse for en kommunikasjonsmetode, vil vi forsøke å bruke metoden der det er praktisk.

Du kan når som helst velge å motta markedsføringskommunikasjon ved å svare via kanalen du mottok markedsføringskommunikasjonen, eller ved å kontakte oss via kontaktskjemaet eller kundeservice@boody.no.

Du kan avslutte abonnementet på e-post ved å klikke på koblingen for avmelding i markedsførings-e-posten du mottok.

 

Innsikt i din personlige informasjon

Du kan få tilgang til den personlige informasjonen som boody.no har ved å sende en forespørsel til oss.

Du kan komme i kontakt med oss ​​via vår kontaktside.

 

Rettelser av din personlige informasjon

Hvis du vil at vi skal oppdatere eller rette opp din personlige informasjon, kan du kontakte oss og gjøre de nødvendige rettelsene.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din for å sikre at den personlige informasjonen vi har, ikke blir brukt ulovlig.

  

Klager

Hvis du føler at personvernet ditt er brutt, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen ovenfor og forklare omstendighetene og årsaken til klagen din.

Hvis du vil klage på behandlingen av dine personlige data, har du også muligheten til å kontakte til Datatilsynet.